Program 2021 / Lille Edvard

Lille Edvard

 

Buy tickets

Date 04.sep

Time: 11.30

Time: 13.30

Age Accessibility

All ages 

Language

Norsk

Venue

Nygårdsparken.

About

Plantene i parken synger sine melodier til lille Edvard. Han elsker å høre på gamle trær og fine rosebusker, og blir fylt av naturens sang. Kusinen hans, Nina, er ikke like begeistret for hans tro på syngende planter og busker. Men når Edvard blir borte på mystisk vis må Nina selv ta ferden inn i plantenes verden for å redde ham. Hvem vet, kanskje vil hele verden en dag få høre melodiene som Edvard lærer av plantene? Kan du tenke deg hvem lille Edvard er?Denne gangen drar vi til 1850- tallet, hvor en ung liten kar begynner å oppdage sitt musikalske talent, som senere skal gjøre ham til en av Bergens mest kjente komponister. 

OPPMØTE: Ved kaféen i øvre del av Nygårdsparken. Forestillingen varer i ca. 50 minutter og passer for hele familien. Alt foregår utendørs- så kle deg og dine etter været! SMITTEVERN: For å kunne gjennomføre arrangementet er vi avhengig av at publikum til enhver tid overholder gjeldende smittevernstiltak. Personer fra samme husstand går samlet. Voksne er ansvarlige for å holde sine barn på minst 1 meters avstand fra andre. Er noen i husstanden syk, eller føler du deg dårlig, er det viktig at du ikke møter opp. Det vil også bli opplyst nærmere rundt smitteverntiltak før oppstart.

Forestilingen ble utviklet med midler fra Bergen 950 år.

Eventyr i Parken er et teaterkompani som gjennom ulike arrangement og happeninger ønsker å skape utendørs kulturopplevelser for små og store. Gruppen består av Lina T. Fjørtoft, Stine R. Svellingen, Thomas B. Brandt og Magdalena Kuna. Kompaniet ble våren 2021 nominert til Bergens Beste Barneopplevelse av Bergens Tidende.

X