NFN Artist Application Info

 

The NFN Artist Call 2019 is now closed and the programming will commence shortly.

Follow us on social media for any updates

 

 

NFN Member festival A-Z profiles


Bergen Fringe Festival

Name of festival director(s): Line Jensen

Festival edition: 3rd edition

Host city: Bergen, Norway

Nature of festival programming: Fully curated

General festival info email address: [email protected]

Festival website: www.norwayfringe.com

Festival Facebook: @NorwayFringeFestival

Festival Instagram: @nofringefestivalbergen

Application fee: No


FINFRINGE

Name of festival director(s): Kristina Vahvaselkä, Sami Rannila,, Sauli Luttinen and Tarja Suomi

Festival edition: PIlot edition

Host city: Turku/Åbo

Nature of festival programming: Fully curated

Festival theme: No

General festival info email address: [email protected]

Festival website: www.finfringe.fi

Festival Facebook: @finfringe

Festival Twitter: @fin_fringe

Festival Instagram: @fin_fringe

Application fee: Yes (20 Euro)


Gothenburg Fringe Festival

Name of festival director(s): Isabel Lagos

Festival edition: 4th edition

Host city: Gothenburg, Sweden

Nature of festival programming: Partially curated

Festival theme: The City is our stage: we have conventional theatre, music and dance venues but also invite artists to partake in site-specific work, creative use of heritage buildings and other interesting venues.

General festival info email address: [email protected]

Festival website: www.gothenburgfringefestival.com

Festival Facebook: @GothenburgFringeFestival

Festival Twitter: @GBGFringe

Festival Instagram: @GBGfringe

Application fee: No


Lahti Fringe Festival

Name of festival director(s): Inkeri Määttä

Festival edition: 2nd edition

Host city: Lahti, Finland

Nature of festival programming: Curated through the venues

Festival theme: No

General festival info email address: [email protected]

Festival website: www.lahtifringe.fi

Festival Facebook: @lahtifringefestival

Festival Twitter: @lahtifringe

Festival Instagram: @lahtifringe

Application fee: No


Reykjavík Fringe

Name of festival director(s): Nanna Gunnars

Festival edition: 2nd edition

Host city: Reykjavík, Iceland

Nature of festival programming:

Festival theme: No

General festival info email address: [email protected]

Festival website: www.rvkfringe.is

Festival Facebook: @rvkfringe

Festival Twitter: @rvk_fringe

Festival Instagram: @rvkfringefestival

Application fee: Yes (5000 ISK = 35 EURO)


Stockholm Fringe Festival (STOFF)

Name of festival director(s): Adam Potrykus, Helena Bunker and Lina Karlmark

Festival edition: 10th edition.

Host city: Stockholm, Sweden

Nature of festival programming: Partially curated

Festival theme: The 10th-anniversary edition of Stockholm Fringe Festival will only feature narratives and projects created by  female, non-binary and trans artists.

General festival info email address: [email protected]

Festival website: www.stockholmfringe.com

Festival Facebook: @Stoffholm

Festival Twitter: @Stoffholm

Festival Instagram: @Stoffholm

Application fee: No


Zagare Fringe Festival

Name of festival director(s): Sarah Mitrike & Židrija Janušaitė

Festival edition: 3rd edition

Host city: Zagare, Lithuania

Nature of festival programming: Partially curated

Festival theme: ‘Reaching out to those who feel out of reach’

General festival info email address: [email protected]

Festival website: www.zagarefringe.com

Festival Facebook: @zagarefringe

Application fee: TBC


THANK YOU!

Warm regards from all the Nordic Fringe Network member festival directors:

Adam Potrykus, Helena Bunker, Inkeri Määttä, Isabel Lagos, Kristina Vahvaselkä, Lina Karlmark, Line Jensen, Nanna Gunnars, Sami Rannila, Sarah Mitrike, Sauli Luttinen, Tarja Suomi and Židrija Janušaitė

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.