Buy tickets

Date: 06.09 

Time: 11.00

Date: 06.09 

Time: 13.00

 

Age Accessibility

0 – 3 år

  

Venue

Kongesalen

Cornerteateret

 

Genre

Barneteater

Om Riverso av Open Window Theatre

Finnes det alltid en elefant ved enden av en snabel? Kan det gjemme seg et annet dyr der? Hvor begynner snabelen og hvor slutter den? Kan en snabel bli til et spørsmåltegn? Og kan denne snabelen snuse frem en overraskelse?  Og må en rosa elefant egentlig være rosa? Det finnes så mye som er underlig i verden. Så mye å oppdage! 

Riverso er en opp/ned-forestilling, rar og full av overraskelser. Vi inviterer alle inn i en annerledes hage. Her skal vi kikke over og under, se opp og se ned. Her kan dere avdekke hemmeligheter og oppdage hva som finnes på den andre siden av det opplagte og kjente. 

Forestillingen er inspirert av de verdenskjente barnebøkene om den lille hageelefanten Pomelo, skrevet av Ramona Bădescu og illustrert av Benjamin Chaud. Historiene er intelligente, fylt med humor og filosofiske spørsmål for de yngste barna. 

Begeistret av fanatsifulle observasjoner og elefantens eventyr leker Open Window Theatre og skaperne av forestillingen med form, lyd og bilde. Og de vegrer seg ikke for å stille kloke spørsmål til de minste og til deres nære voksne. 

Musikken er skapt av Mari Kvien Brunvoll, en original komponist som søker nye lydløsninger. Vi får høre henne både synge og spille, blant annet på et magisk porselensinstrument. Riverso er en ny forestilling av skapere av Den Lille Store Reisen, laget spesielt for de minste publikummere. Her skal publikum bli introdusert til en scenisk verden med en varm og nysgjerrig stemning som det er til å ta og føle på. 

Medvirkende: Regi : Alicja Morawska-Rubczak Scenografi og kostyme: Barbara Małecka Komponist: Mari Kvien Brunvoll Skuespill: Dominika Minkacz-Sira Lysdesign: Jon Erik Sira Produsent: Kikkis Holmås og Dominika Minkacz-Sira 

X